Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
      


Sköta en fru

Någon gång

fick jag en fråga

om skötsel

är en plåga

 

En machoinställning

från en dam

en sammanställning

luthersk ram

 

Det vi gjort

bara tanken därpå

lovar inget

en närhetsdepå

 

Ömhet

i

sinnet 




Fri vers av Edrik
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 21:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en gång fick jag frågan om jag hjälpte till hemma ibland, naturligt nog svarade jag nej på denna fråga, hemma är det ju ändå jag som bossar...
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik