Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns

Jag minns det fina

jag minns det nu

och händerna dina

ville bli din fru

Din milda blick

din manlighet

finns ej längre

hos mig, jag vet

Vår tid var kort

lite drygt ett år

men tacksam att

jag minnas får

Att jag fick låna

tid av dig

men snälla hjälp

mig glömma säg






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt