Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå dit hjärtat leder dig

Följ den stig som är för dig
följ den och allt ordnar sig
ta till höger vid skogens slut
och där ska du komma ut

På en äng så grön och fin
blommor vajar gräs och lin
Stanna där och njut ett tag
känn i hjärtat välbehag

Ängen är ju din den stunden
som du står där helt trollbunden
Av det lugn som den kan ge
se dig själv stå där breve´

När du kommit till ängens slut
liten ekorre tittar ut
genom trädets håliga stam
du går ända dit fram

Ekorren den sitter där
ser på dig som ledsen är
skuttar upp på lövad gren
sätter sig på din axel sen

Viskar busigt i ditt öra
saker som du helst vill höra
In i skogen ni börjar gå
möter björnen och ett rå

Tillsammans ni går vägen där
mot en vacker plats som är
vid en grotta under ekar
solen strilar in och ditt sinne bevekar

Välkommen till vår läkeplats
här kan du känna dig helad
sätt dig ner vid brasan där
maten är redan utdelad

När du ätit utav maten
känns det plötsligt som om
det som legat upp på faten
det i kroppen en värme kom

Genast började det kännas
som om glädjen kom igen
livslusten med hopp om kärlek
genom blodet kom med den.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 10:23



Bookmark and Share


  aol
se där kom en positiv härlig dikt bravo gnista
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt