Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funkar det

 

börja från början

from the very beginning

slänga ut garderoben

köpa nytt

stajla om

 

radera sin profil

alla diktarvänner

nytt nick

here I come just born

funkar det

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-07-23 11:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
nej att vara den man är tror jag håller bäst i längden!
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP