Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bra med hund! tänker jag

Det är bra med hund! tänker jag
när jag ser en kille korsa gatan
i Delsbo City med sin lilla pudel
i sånt där dragspelsband
Han är ganska gungande men vågar
sig ändå ut i bländande sol
För hundens skull för hundens skull!




Fri vers av claes fredelius
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-07-23 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius