Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få vakna slå upp ögonen och mötas av sol och blå himmel underbart


VAKNAR TILL EN NY DAG

Vaknar till en ny dag,slår upp mina ögon
ser ut genom fönstret, en underbar blå
himmel möter mina ögon

Ligger kvar en stund i sängen, tänker
tänker på allt som hänt dom sista dagarna
nyper mig i armen, jo allt som hänt mig den
senaste tiden är sant

Jag stiger upp gör i ordning mitt kaffe
ställer mig på balkongen ser ut över
nejden, dom blånande bergen som alltid
griper dom tag i mig

På balkongen blommar det, finns snart inte
plats att sitta ner, det är så vackert, lådan
med kryddor är så underbart vacker och det
doftar så härligt

Hämtar mitt kaffe står länge i dörr öppningen
och njuter av solen, morgonen som får mig
att tänka tillbaka på dagarna som varit

Tänker på min vän, undrar vad gör du nu
ute på vägen börjar livet brusa igen efter
nattens tystnad

En man är ute och rastar sin hund, ett par
kommer cyklande en bil kör förbi på vägen
nedanför min balkong

Står en stund till och njuter av solen och
sommaren som kommer till mig där jag står på
balkongen, drar in alla sommarens och naturens
alla dofter

anits 24 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-24 09:35



Bookmark and Share


    sunnanvind
Att få börja sin dag så är underbart, och det berättar du så fint!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP