Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att kongnitiv beteendeterapi är!

Analytikerna säger att den nya Kbt terapin är ett Lyckorus!




Kort, Långt lyckorus anser psykoanalytikerna!

 

Kort långt lyckorus!

Det medvetna sitter mellan pannbenet och kallas på fackspråk det kognitiva tänkandet.

Dåliga tankar in, bra tankar ut såsom vid en depression. Det finns ingen mening med livet!

Vårt beteende: ångest, fobier kan ändras med beteendeterapi.

Motståndarna till KBT och betteende terapi kallar detta för ett kort glädjarus,

Känla tanke handling är helt fel sätt att jobba med.

Fusk, fusk fusk!

Men jag vet att det ger ett normal tänkande tillbaka och inte vare sig ett kort eller långt glädjerus.

 Vidare är mindfullness förkastligt enligt analytikerna liksom Lpt ( lagen om tvångvård). Ändå tar dom tacksamt emot sjukbidrag fastän dom säger att sjukdomar inte finns! Analys- Hyckleri

Allt är miljöns fel. Allt är barndoms trauma och dålig barndom. Förklara kan man väl men inte försvara. Släpp fångarna loss det är vår: Mördare våldtäktsmän, incest dom hade ju taskig barndom!

Så släpp då ut alla mördare pedofiler och psykopater dom skyller på barndoms trauma och tar inte på sig ansvaret. Damma på mamma så blir allt bra, allt är samhällets fel!

Hurra Hurra.!

Vad skulle farbror Freud säga om vårt medvetna och Kognitiv bettenedeterapi?

Det medvetna omedvetna ställs mot i mitt tycke det flummiga undermedvetna och jaget, överjaget vad det nu är för något?

Motståndarna är arga på diagnos behandling och bevisad terapi.Nej rota i barndomen ska det vara länge och dyrt.

Du är psykiskt insuff det måste få ta tid så länge så att du hinner dö käre vän.Vänstern i ohelig allians med psykoanalys!

Jag har inte hört talas om en psykoanalytiker som ger några kronor till dom utslagna direkt där dom är.

Analysvänsten beter sig som värsta kapitalister och utsugare. Dom lurar skattebetalarna på pengar och lever i sus och dus.

Lyckorus!

Psykoanalys är ett överklassnöje och hjälper möjligen mot allmänna vardagproblem!

Men, Men!

Vem har nytta av psykoanalysen?

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jean-Michel Orblin
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-24 10:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänkandet är inte allt.
Hellre frid än Freud.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin