Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..mjukt rullar vågorna in


Skärgårdskväll

Vågor rullar in
mjukt mot klipphällen
sorlar envist
slipar len
bjuder motstånd
rosaskimrande
möter solens sista strålar

I skymningen landar fåglarna

©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-07-14 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia