Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grupptryck

(Msn)
Hej!
Hej?
Jaa.. man säger så när man hälsar...?
Aldrig i livet!
Joo!
Nää, man är såå ute om man inte säger Chao!
Jahaa.. okej då säger jag väl tjao då?!
Chao!
Chao själv!
Okej fine!

Nästa dag:
Chao!
Chao?
Jaa.. det är så man hälsar?
Men va fan, man säger ju Hello dummer!
Jaja, okej Hello!
Hallo, nu ska jag gå!
Hello..

Tredje dagen:
Hello!
Grottmänniska!
Va?
Det var på stenåldern man sa så!
Vad säger man nu då?
Men, gissa!
Jag vet inte?!
Amen du behöver inte veta, du är så jävla efter!
Fan eller!

Senare:
Hej!
Vadå hej?
Jag säger väl vad jag vill?
Jaha, visst! *Ute*
Jävla sämst du är som inte kan säga vad du vill
Och bara följer vad alla andra säger!
Haha, ska du säga?
Jag VAR sån!
Stoor skillnad?
Jaa, det är klart, jag har fan bättre självförtroende än dig!
Visst..
Tack för att jag äntligen har insett att jag får fan säga preciis vad jag vill, ingen bryr sig föutm du, och om folk inte vill hänga med mig bara därför är dom ändå inga kompisar!




Övriga genrer av sozara
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-24 14:12



Bookmark and Share


    lilla_anna
Hahah, först fatta jag inget, men den va asroligxD
2008-10-20

  ¤Anne¤
helt underbar
ramlar av stolen av skratt
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara