Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kanske vill.


Jag kanske vill

Jag kanske vill
Jag kanske vill göra som alla andra
Jag kanske vill göra som jag vill

Varför ska jag följa alla regler?
Varför ska andra säga hur och vad jag får och inte får göra?

Jag kanske vill vara mig själv
Som jag är

Jag vill visa min ilska
Men jag får inte

För jag är den snälla flickan

Och hon får bara vara glad

Hon får bara le

Men den elaka, sorgsna, ledsna och arga flickan då?

Får inte hon svära?

Får inte hon gråta?


Får hon bara vara tyst?




Fri vers av sozara
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara