Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- en utmaning?


Sommarlov

Att lämna ett helt år med känslor
Roliga och sorgliga stunder
och vänner bakom sig

Att släppa allt och bara vara

Det är en utmaning jag inte vet hur lång tid den tar
Det är en utmaning jag inte vet om jag klarar av

Men ett vet jag

Jag kommer att göra mitt allra bästa

Precis som alltid




Fri vers av sozara
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-13 22:19



Bookmark and Share


  Fiia
jag älskar dej nutten :) <333
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara