Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna vänner

Vänner kan vara hjärtekrossade
Onda svikare
Mördare av goda själar

De kan
De vet hur man gör
Precis som alla andra

Men de är de är inte onda
De är inte elaka
De sviker inte

Vänner är vänner
för de har valt
att älska dig

Med alla dina Fel
Brister
Sprickor

De älskar dig som du är
och därför

Därför
väljer de att inte vara hjärtekrossare
Onda svikare
eller mördare

De väljer att bara älska dig




Fri vers av sozara
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-10 16:17



Bookmark and Share


    lilla_anna
jag älskar dej kompis! :D <33
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara