Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag är lycklig
Riktigt lycklig
Överlycklig
Lyckligare än någon kan vara



Jag är ledsen
Jag är arg
Jag är osynlig
Jag är tom








Och jag består bara av en enda sak
Mina vänner

Mina vänner är det enda som håller mig samman
Som håller ihop mina sidor
Som håller mig hel




Jag kan aldrig säga nog hur mycket jag älskar dem
De vet inte
Men jag vet
Och det gör mig stark

Det gör att jag alltid kan stå där
Kolla på
Och le

För när någon annan är glad jag
Då är jag det




Fri vers av sozara
Läst 315 gånger
Publicerad 2009-12-04 18:00



Bookmark and Share


  Fiia
älskar dej :) <33
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara