Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Mina ord träffade mig i ansiktet
Inte som en viskning
Som ett rop
Som ett skrik

Sorgen väller inom mig
Tårarna rinner ner för mina kinder
Min kropp skakar av ledsenhet

Men det är bara jag som ser den förtvivlan jag bär
Bara jag som känner tårarna
Ensam
Utan dig




Fri vers av sozara
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara