Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lojal vänskap

 

tomma dagar

kan vara trista

utan kontakt med

yttervärlden

 

åker till affären

får åtminstone

växla några ord och

se människor

 

alla har fullt upp

med att leva

sina liv och

behöver sällan mer

 

här på poeter finns alltid någon

som fäller en kommentar

som svarar mig och får mig

att känna att jag

trots allt

finns

 

och jag känner varm tacksamhet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-24 14:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, så är det.
2008-07-28

  Gunilla VIP
*L* igenkännande!
Sant du skriver.
Livet uppvisar ofta
periodicitet och
stillsam tillbaka-
dragenhet luftas
genom poeter.se
Fin dikt!
2008-07-25

  Kalle.O
Precis så känner jag!! Lider av social fobi så poeter är det optimala idealet för mig.
Bokmärker...
2008-07-24

  devilsangel
Ja men så är det ju...fint skrivet!
2008-07-24

    Bodil Sandberg
Vilken jättefina rader Ulla.. jag känner igen mig i detta!!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP