Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslornas hav

Klänslornas hav!

Jag surfar på känslornas hav,

ibland på vågorna, ibland under vågorna.

Känslornas hav,

kastar mig fram och åter,

känslornas hav,

ger mig ingen ro,

kommer jag att nå strand?

känslornas hav,

här råder orkan styrka




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 338 gånger
Publicerad 2008-07-24 22:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En förfärlig plats att vistas på. Man vet ju aldrig hur länge det där sköna varar.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria