Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu har jag varit där tillbaka kommer jag


SOM JAG LÄNGTAT TILL HAVET

Som jag längtat till havet och klipporna
nu har jag varit där, längtar redan tillbaka

Lyssnat till vågornas brus när dom slog
mot klipporna

Äntligen har jag fått se himmel och hav
mötas och bli ett långt där borta i horisonten

Åkt på vägar där klipporna rest sig mot
skyn på båda sidor om vägen

Klättrat uppför klipporna med min vän
bredvid, han orolig att jag skulle stiga
snett ramla göra mig illa

Ett landskap så olikt det jag är van vid
men ack så vackert

Träffat två underbara hundar, som direkt
accepterade mig

Varit med och sett hur det fiskades makrill
på piren i hamnen

Så mycket nytt så många nya möten, så
mycket att smälta att tänka på längta
tillbaka till

Härliga underbara dagar har det varit
så mycket nytt, så många minnen jag
har

När så hösten och vintern kommer tar
jag fram mina minnen och då får jag
sitta drömma se tillbaka på dom underbara
dagarna vid havet med min vän

anits 25 juli 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-25 08:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det måste ha varit ett underbart äventyr.
Själv minns jag klipporna i Ljungskile.
Året var 1987. Vi var där och hade möten. (Vi hamnade även i Stenungsund.)
Bland annat ett oerhört högt berg som vi klättrade upp på, som det berget du beskrev i en av dina tidigare dikter.
2008-07-25

  LassO
Du låter härligt lycklig.... "vinden har vänt", det kanske är medvind från och med nu... härligt skrivet
2008-07-25

    sunnanvind
Som en liten skattkista i minnen!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP