Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro i själen!

Oro i Själen
I ett leende packeterad

Mänsklighetens leda
Tillsvidaresänd

Allt tar sin gilla tid
Följer mönster och väljer väg

Innan allt väcks
Så slocknar det innan först

Mitt ansikte ler
Och frågar -;vem är jag?

Min själ vet svaret redan
Jag är här för att stanna




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 657 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-25 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin