Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarstorm

Vi skrattar åt regnet
när det fyller våra ögon
Himlen hänger tung
över våra axlar
men vi blickar ändå uppåt.

Vi sparkar i vattenpölar tills våra
blommiga stövlar flyger av
Med darrande fingrar tar
vi simtag i takt med åskan
räknar sekunderna mellan
blixten och att husen brinner.

Vi kryper längs marken
med maskarna,
luktar på asfalten och leran.
Doften av regn och sommar fyller
våra nyfunna hjärtslag

Vi äter upp stormen och bevarar den i våra kroppar
Så att den aldrig kan försvinna.
när molnen flyr vår grumliga blick
ligger vi kvar och blandar oss med solen
tills vi skiner i fler färger än vad som kan förnimmas.




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-25 14:02



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
"vi skrattar åt regnet",
sen är jag fast.
2008-07-26

  Elaine.S VIP
Så undebart och levande beskrivet...detta totala uppslukandet i
"nyfunna hjärtslag"
2008-07-26

  Mabola
Jag tycker i alla fall att
det var väldigt vackert
skrivet. Förklarar väl en
lycka man bara kan uppnå
på få olika sätt...
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen