Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord blir som grodor

En del ord skulle aldrig ha blivit sagda,
de skulle ha varit kvar i sin linda.
Som tankar man aldrig skulle ha tänkt,
så många man ej skulle ha sårat.

Ord som jag ville ge dig,
men inte kom.
Ord som jag sa,
men inte var de rätta.

Att se dina känslor,
sårad av mina ord.
Får mig att ångra varje steg jag tar,
obeslutsam står jag kvar.

Ord, ett vapen större än kniven,
kan skapa sår som aldrig läker.
Vem ska kunna laga dem,
kan jag?
Ska jag?

Ord blir som grodor,
hoppar fram som de vill.
Följer de mina känslo svallningar?
Ord!

Ord gör mig aldrig försvarslös,
men kan göra mig svarslös.
Tänkta ord,
som aldrig blev sagda.

Ord, som jag ångrar,
går det att backa och spela om?
Göra om det som jag gjorde,
börja om på nytt.

Antagligen inte




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-07-25 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria