Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som i en spegel

 

morgonen går i sin

vanliga lunk på två

olika sätt

hundpromenad först

datorn och kaffe efteråt

 

eller tvärtom och

oavsett när

är stunden vid datorn

mer avgörande

än jag trott

 

era texter mail kommentarer

ger mig svar

upptäcker då

var jag befinner

mig i världen

 

just nu

just här

just med er

 

så som i en spegel

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-26 14:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fantastisk bild Du beskriver av vardagen.
Applåd!
2008-07-28

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, vi speglar oss, ryggar kanske ibland eller ler igenkännande- som idag jag åt detta.
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP