Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker tillbaka ännu en gång

Tänker tillbaka på den tiden ,

Tiden då jag satt och väntade ..

Väntade på att höra domen,

Domen som skulle frändra hela mitt liv ,

Mitt liv som inte skulle bli desamma igen,

Vaknade till precis innan domen skulle sägas..

Hoppades på inte alls förlänge..

Hoppades förjäves.

4½ år ,

Utan dig ..

Men snart är väntan slut och jag kommer återförenas med dig inom kort.

Men gör du samma misstag igen så lovar jag att aldrig mer prata med dig ..

Men lite bra har i allafall hänt under all väntan ,

Som att jag träffade den underbaraste killen i världen..

1 år och en månad hittills men mer ska det bli..

Men glöm aldrig att jag älskar er båda..

Puss på er .




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-26 14:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vov, vov. Den kändes att läsa på mer än ett sätt. Fortsätt skriv. Du gör det bra.
2008-10-05

  fågel grå
Bra skrivet Nadine.
Du är en riktig elva..
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg