Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina andetag





När jag sluter mina ögon kan jag ännu höra dina andetag
Nu förstår jag att inom kärleken existerar ingen lag.
Utan dej, är jag för svag.
Utan dej, orkar jag inte ta några nya tag.

Du var mitt liv, mitt allt
Kärlek kanske är en känsla, för mig är det en person.
Du är mitt liv, min kärlek, min passion.

Tillsammans tog vi oss till ställen som ingen annan hade tillträde till
Att ha dej tillbaka är det enda jag vill.




Fri vers av SupNolla
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-07-26 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SupNolla