Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna fötter mot vit batong




Nakna fötter
Mot vit betong
Sterila väggar
Människor som springer fram i vita rockar
Förtvivlade skrik
Som får en att vaja likt ett träd mitt i stormens epicentrum
När jag faller ihop
Likt en kvists som brutits av
Av några tanklösa barn
Som vill göra en liten eld
precis som någon eldade upp mitt inre
Placerade mig bakom dessa väggar av sten
Och gjorde mitt inre till aska




Fri vers av SupNolla
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-07-30 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SupNolla