Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan väg




Ni kan stå där med era tankar
Utan att känna hur ert hjärta bankar
Ni kan stå där, och vara så smarta
Och se erat liv som en karta

Ni är så förnuftiga, så mycket bättre än vi andra
Som i mörkret fortsätter att vandra
Utan att tänka, utan bara genom att känna
Hur solens strålar bränner, utan att ge oss någon tydlig solbränna.

När regnet långsamt faller
Faller vi med tills vi slår emot ett galler
Och när åskan dundrar
Så tänker vi oss bort medan vi blundar.

Vi lever inte längre i samma värld
Nej, för vi valde en annan väg.




Fri vers av SupNolla
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-07-30 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SupNolla