Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nallen i graven intill stranden..




När jag sitter där med rosetter i mitt svarta hår
Så fyllt av tovor
Med min vita klänning,
Som är täckt av sot.

Det är då du väljer att titta bort
Du väljer att inte vilja se

Jag sitter där,
Med en trasig teddybjörn i min famn
En teddybjörn med nålar genom dess kropp


Med en liten kvist börjar jag gräva
En grop i sanden här intill stranden
Tills pinnen går av och mina ögon fylls av förtvivlan
Mina svarta naglar som börjar gräva
medan smutsen tränger sig in under naglarna
Precis som all världens smuts förlänge sedan
trängde in i mig.

Försöktigt tar jag nallen och en sista nål
Med tårar glittrande i ögonvrån
Sticker jag nålen genom dess kropp
Precis där dess hjärta sitter
Och slänger ner den i gropen
Medan vinden långsamt fyller igen den
Med nallen långt där nere

Och med flickan som i sitt innersta avundas sin bästa vän
Sin enda vän
Du väljer att packa ihop dina saker och skynda dig iväg
När du ser hur jag plötsligt tittar upp
Möter din blick
Med mitt svarta smink
Som runnit ner längst kinderna.
Med panik i blicken
Ser jag hur du går

Jag känner inte ens längre
När vinden blåser i mitt toviga hår

Du kastar en sista blick mot mig
Samtidigt som jag med händerna gräver allt hetsigare
En ännu större grop i sanden
Medan paniken sliter sönder mitt inre.




Fri vers av SupNolla
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-30 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SupNolla