Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om natten


Repris

upptäcksfärd i repris
min mjuka mage
längtar hungrigt efter
din ryggs välbekanta böj




Fri vers av Amirella
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-07-15 10:17



Bookmark and Share


    Evelyn
vackert.
2005-08-02

  Daniel_78 VIP
mm mjuka mage är underrepresenterat i diktform. söt text!
2005-07-19

    Mejja
Finurligt fångat!
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella