Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är den kvar då???

Pulsen Stannnar

Blodet blir som fruset

Huden bli vit och kall

Hjärnan slutar fungera

Muskler stelnar

Jag är död...

Finns jag kvar då

Är mitt inersta kvar

...
.....

Svaret kommer, inom tid

men antagligen för snabbt




Fri vers av KrizZ
Läst 520 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-27 02:33



Bookmark and Share


    vemod
poesi är på nåt sätt bland det vackraste som finns.
Kryptiska ord att smaka på och tolka på olika sätt.
Dikterna talar till alla, ändå bara till en själv eller från den som har skrivit den.
Kristoffer, den här var en typisk dikt som jag älskar!!
melankolisk, så vacker
och jag läser den flera gånger och hittar nya innebörder.







("Inte för snabbt, vi vill ju leva")
2008-07-27

    vemod
Den här drog hem ett bokmärke

Jag gråter...


(vill alltid vara kvar hos dig!)
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

KrizZ