Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDSPRÅK!

 

Du kommer att åka dit.

Men det har jag ju redan gjort med cykel.

 

När det är slut på något är det alltid början på något nytt.

Om jag skulle brottas med en kvinna jag undrar vem som skulle vinna?

Varför oroa sig när man kan roa sig.

Jag är farlig Bu! Blev du skrämd?




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-27 12:13



Bookmark and Share


    Nattviol
eller varför inte o-roa sig?
; )
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin