Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsmak

Blodsmak
Får ingen luft
Svettig hand över min mun
Kväver ett skrik
Kväljande doft fyller mina näsborrar
Panik
Detta händer inte mig
Rått skratt
- Har du inte fått nog än flämtar han i mitt öra
Elakt flin
Tomma ögon
Jag blundar
Får ingen luft
Orkar ej kämpa
Släpper taget
Våldtas




Fri vers av Neela_32
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-27 16:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du väljer få, starka ord, vi, Din publik kan fylla i resten av orden och återuppleva allt som hände - så äkta och stark är Din text Neela.
2022-09-14

  Quasimodo
Ger blodsmak i varje ord !!
2010-01-25

    En klar stjärna
Starkt! .. väl beskrivet,... den som råkat ut känner ingen allt i din text.... Modigt!
2008-09-21

  Staffan Welroos VIP
Fyfan asså... Hoppas du har sluppit. Bra skildrat i alla fall!
2008-07-31

  Kalle.O
Grymt stark text som får mig att må illa!
Snyggt skrivet!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Neela_32
Neela_32