Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett universum uppfanns på ekgatan 3.

För många gul blend
och fem (eller fyra?) öl.

För mycket för att hålla tankarna isär.
För många för tonårskroppar
som inte kan hålla händerna i styr.

Vår värld upplyst av gatulyktan
dess ljus omkretsandes vårt palats
skapat av ett elskåp.
Det skulle kunna vara mitten av universum
för allt snurrar runt mitt huvud
eller dina ögon
fixerade på mina.

Trevande händer
mot den kalla
plåten.

Luften håller andan...





Du smakar rök.




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-28 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen