Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckrosor!

I mitt sinne flyter näckrosor omkring,
på ytan till det svarta stjärnvattnet.
Så skira så vackra som aldrig beskådats,
vita, rosa, röda.

Näckrosor med djupa rötter,
långt ner i kärnens djupa vatten.
Kan jag skåda ner i djupet?
Kan jag se svaren?

Jag håller de vackra rosorna i min hand,
ser dem på nära håll.
De doftar ljuvligt i mitt sinne,
tänk att de växer där!

Näckrosor!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-28 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria