Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringens vind

Förändringens vind blåser,
rufsar runt i mitt hår.
Jag kan känna vinden mot huden,
den är mjuk mot mitt skinn.

Förändringens vind blir till krusningar,
på vattenytan.
Böjer gräsets vippor,
virvlar upp damm från grusvägen.

Förändringens vind,
vart för den mig?
Vågar jag bara följa med den?
Bara ge mig hän och låta ödet styra!

Förändringens vind fläcktar skönt idag.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-28 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria