tro sanning inbillning
välj själv

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro sanning inbillning
välj själv




Hägerspråk

 

frågan löd:

finns du min älskling finns du

tystnad

finns du någonstans så
får du vara snäll och visa mig
du får helt enkelt skicka en häger
fast om jag blir säker ändå vet jag inte
och det var en evighet jag såg en häger så......

 

på resans sista hägerutpost

skulpturalt skön

orörlig länge

förundran

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 08:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mjuk och tilltalande dikt som får tanken att svindla
2008-07-29

    Bim
....vackert,-mycket vackert hela vägen.
2008-07-29

  Bibbi VIP
En mycket skön beskrivning.
2008-07-29

    Melona
ja, du ser...
Dessa fåglar och talande tysta frågor och svar.

Tycker om din dikt och dess innehåll!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP