Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkyssta fräknar

Vi har inte setts på ett tag
du och jag
det brukar vara så

Vi har inte setts på ett tag
men ändå har det alltid funnits där

försök att få kärleken att explodera

Jag har alltid varit för feg
för att känna efter

du är för nära
för enkel
för att det skulle vara
du
som kunde ge mig allt

I kväll sågs vi igen
två år har gått

sen jag satt bakom dig
på motorcykeln
kramade om din midja
och du tog mig över strecket
så nära jag någonsin kommer att komma
att som det rosa få flyga


Du strålade ikväll
du såg så annorlunda ut
du fick mig att känna att denna gång
kanske jag skulle våga försöka
på riktigt

Behövde detta mötet
för att stilla min fantasi
att de kunde bli vi

Efter några öl
tog du upp ämnet

Kärlek
hur går det med kärleken

Det va så laddat
trodde du skulle säga som jag
att du inte hittat den

Att vi skulle gå hem ihop
å få våra kroppar att minnas tider
då vi var vilsna
och ge dessa minnen lugn

Men du ville berätta
att du äntligen hittat den
i någon annan

Du såg på mig
sa att jag var söt
att jag hade solkyssta fräknar
och vi skrattade
och tittade på varann

Jag hoppas jag döljde min kniv
som kom ut genom mitt brända bröst

nu är du borta
för alltid




Fri vers av MinnaSofia
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-29 22:20



Bookmark and Share


  aol
vilken känsla du tog fram inom mej
2008-08-22

    ej medlem längre
Den här gillade jag..du framkallar en känsla jag kan känna igen mig i.
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia