Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken är jobbig

fy tusan


För handling ska det vara

och tålamod

emellanåt



Sen så gör den ju ont

också

kärleken


och alldeles för stor

kan den bli

och fastna

som en klump i halsen


Inte går den över heller

kärleken

Den bara finns och finns




och där den inte finns

där borde den absolut finnas




Övriga genrer av Lia-Lej
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-29 23:43



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Kärleken är jobbig ja...
Men frånvaron av kärlek... öhh det är mycket mycket jobbigare!

Fint skrivet.... får mej att riktigt Längta efter KÄRLEKEN! : )
2008-11-11

  Michaela Dutius
ja sån är den- kärleken- precis som allt annat hos oss människor är den inte fullkomlig- ändå kan vi inte leva utan den.
Väl poetat!
2008-08-12

  Kalle.O
Kloka visdomsord!
2008-08-11

  Carola Zettergren
Suveränt skrivet om kärleken...inget kletigt trams utan faktiskt precis som det är!!!Charmigt enkelt språk dessutom!!Applåder o bokmärke!!!!
2008-08-10

  Kristina Wallbing
Ja, fy vad jobbigt!! Men tack och lov att "den bara finns och finns".
En oerhört charmig ton du har här; som ett trumpet barn som stampar i golvet... Och ditt budskap står skrivet i guld!!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej