Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båtbyggarbluffen

Noak byggde en båt

en ark för djur

ingen fick bli våt

sicken tur

 

Gud öppnade kranen

Spolade synden bort

Men då sa svanen

- Noak, jag ska fatta mig kort

 

Vi är sjöfåglar som du vet

utan synd på jordens yta

Till Herrens stora förtret

Kan vi redan flyta

 

-Noak, Gud är rolig

han har gett dig pisk

En hälsning så solig

från mig och en ...fisk!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Edrik
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-30 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik