Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rundgångskvalitet är ingen kvalitet alls!


RUNDGÅNGSKVALITET

*****

Med \"du har klagomål\" börjar sällan min dag,
men den här dagen började så!
Klagomål och adress var den enda information jag fick,
och en uppmaning att själv söka mer information.

*

När jag gjort så förvånad jag blev,
klagomålet gällde ju inte mig,
städningen var för dålig när jag inte var där,
och det är ju en viss skillnad!

*

Det jag kallar rundgångskvalitet,
är egentligen ingen kvalitet alls,
men vad vet väl jag,
som den lilla arbetaren på golvet?

*****

Av Robin B. E. Sjöberg den 26 juni 2005, i Edeby på Väddö i Norrtälje kommun. Tillägnad...




Fri vers av Robin B. E. Sjöberg
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-07-15 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin B. E. Sjöberg
Robin B. E. Sjöberg