Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Carola Zettergren


Hjärtat mitt

Hjärtat
Släpp det fritt
Piska på det
Fortare fortare i lustens kraft
Låt solen bränna på det
Koppla bort hjärnan...

För strax efter
rider döden
I svart slängkappa och hatt
Med lien redo




Fri vers av RogerIvan
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-30 12:24



Bookmark and Share


  Ilona _L
Nej, inte behöver vi stå till svars inför någon.
Däremot måste vi ta ansvar för våra egna handligar!
Bra skrivet Roger!
2008-08-12

  Carola Zettergren
Jepp..tiden går alldeles för fort!:)
2008-08-02

  Larz Gustafsson VIP
När människan utropar sig själv till gud behöver hon inte stå till svars inför någon.
2008-08-01

  RogerIvan
Ett frisläppt hjärta går aldrig åt fel håll!
Rädslan kan påverka hjärnan till att få människan till märkliga handlingar...
2008-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Och när döden har slagit till får vi stå till svars för alla de gånger vi släppte hjärtat "fritt" i fel riktning.
2008-07-31

  lyckeli
Så svårt koppla bort den ibland bara...den gör sig liksom påmind, utan att man bad om det...
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan