Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tid såsom ett barn uppfattar den!

 

Sagt av Fanny 5 år!

-Mamma när kommer tunnelbanan?

Om tre minuter.

Mamma vad är 3 minuter!

-Det är tid.

-Vad är tid mamma.

-Ja vad är tid för dig Fanny?

200 sekunder.

Det är på kvällen klockan åtta då jag lägger mig för innan jag gör det får jag god mat och du läser en saga för mig eller så får jag titta på barnprogram!

Och klockan sex på morgonen får jag leka.



Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-30 20:33



Bookmark and Share


    glasa VIP
ett barns upplevelse
är så unik

fotot
av klockan är suveränt
som vore den klämd
formad
efter handens form
också..
som en.. barnupplevelse
2008-08-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Barn har
alltid rätt! Efter
dom klockorna sätt!
2008-07-30

  Larz Gustafsson VIP
"Hon kom klockan sex
med hallonsaft och kex
Så´n är Lisa..."
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin