Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkan

Att jag kan innehålla så mycket känslor på en gång,

känslor som rusar runt i hela mig.

Orkan inne i min kropp,

jag måste hinna med att andas!

Var sitter paus knappen?

Jag åker berg och dal bana hela dagarna,

varför betala?

Min är helt gratis.

Känslor, helt klart är det jobbigt!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-07-30 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria