Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren kom och åren gick

Åren kom och åren gick,
smärta jag känner nu.
Är allting passé?
Kommer känslorna igen?

Åren som var,
var många gåner fina.
Men det hela rann ut i sanden,
vi orkade inte ta tag.

Det fina vi hade,
du och jag.
Är nu minnen,
som du och jag spar.

Jag är din vän,
men räcker det för dig?

Så svåra saker vi måste besluta,
som smärtar och ger ångest.

Det är svårt att se dina tårar,
när du går.

Det är svårt när vi sårar varandra,
med ord som vi inte menar.
Kärleken som fanns,
var tog den vägen?

Att människor som en gång älskat,
kan såra varandra lika mycket.
Att beröringen som var så viktig,
inte finns mer.

Minnen kan göra så ont i mitt bröst,
jag önskar dig allt gott.
Vi låter tiden läka såren.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-30 23:02



Bookmark and Share


  friheten
Jättfin skriven!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria