Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skratt förlänger livet!

 

Ett skratt förlänger livet!

Ja det är ju möjligt åtminstone blir livet roligare.

Japanerna nöjer mest med att le och skrattalite och dom blir ju gamla sägs det.

Dom sägs leva i harmoni trots all krav och stress så trotsar dom det med ett skratt.

Skratt utlöser hälsosamma ämnen så visst.

Men även buttra människor kan bli väldigt gamla.

Madame Calmet blev 122 år en fransyska, hon var butterglad och rappade dom sista åren.

Hon sade att hon blev så gamma därför att hon åt mycket choklad.

Men givet viss ska man vara glad och nöjd med livet tycker jag.

Men så finns det ju skadeglädjeskratt.

Ångest skratt

Krigs skratt.

Bebisskratt.

Hånskratt.

Skrattterapi.

Leendeskratt.

Gapskratt och många andra skratt.

Ja det är möjligt att skratt förlänger livet! Men ingen garanti!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-31 10:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett skratt kan
lätta upp allt!
***********
2008-08-01

  Mats Henricson
Jag ler......, i alla fall...
2008-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Det är ett vetenskapligt faktum - som jag ofta tjatar om - att det finns muskler vi tränar då vi skrattar som inte kan tränas på annat sätt.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin