Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta mig,

Ursäkta mig, men nu vill  jag ha mer med dig att göra.

Du är en behaglig typ i mina ögon bry dig om mig mera.

Låt mig vara din älskade vän.

Jag vill ha mer av din kärlek.

. Respektera det.




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-31 21:01



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Det här var verkligen rart skrivet!
Härligt :)
2008-08-02

    Stormöga
vad otroligt söt!
2008-08-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Önska bara på
det kan ju bli så!
2008-07-31

  Larz Gustafsson VIP
En fyndigt formulerad vädjan.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin