Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan till dig


EN LITEN STUND

En liten stund i tystnad

En liten stund till eftertanke

En liten stund att glädjas

En liten stund att känna lycka

Blir till en lång stund när min längtan
går till dig

anits 1 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-01 19:06



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vacker bild, vacker text , härlig att läsa..
2008-08-02

  Kalle.O
Underbart vackert!
2008-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Den där bilden är en av dina absolut finaste!
2008-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Den känslan känner jag så väl igen.
Livet är sannerligen en bitterljuv symfoni.
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP