Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillsammans med hunden och katten kan jag känna lugn


ÄLSKADE HUND OCH KATT

Tänk att en dag i kärlek, få vara tillsammans
med en underbar hund

En härlig katt,som tycker om att
ligga i min famn och mysa

Just i den stunden,glömmer jag alla
orättvisor alla kränkningar

Tänk att få vara sällskap, vara hos dem
dessa underbara djur en dag

Det fyller mitt hjärta min själ med glädje
och förtröstan

anits 1 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-01 19:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De kan ge en oerhört mycket.
2008-08-01

    sunnanvind
djur ger sån ro..jättefint!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP