Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
få vara för mig själv utan ögon som vakar


LÄTTNAD

Tänk att för några timmar
ha ett helt hus för sig själv

Endast en hund och en katt
som vill ha min uppmärksamhet

Jag känner en enorm lättnad

Ingen som undrar

Ingen som står i fönstret
kollar allt jag gör

Allt allt andas frid

anits 1 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-01 19:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vilken vacker bild , den andas frid, liksom dina ord....
2008-08-02

  Larz Gustafsson VIP
En lisa för själen.

Snygg bild. Igen.
Tanken går till John Bauer.
2008-08-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Underbart!
Helt klart!
Njut bara!
********
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP