Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att veta att någon finns


JAG HOPPAS

Jag hoppas jag förtjänar
den glädje och kärlek jag
känner

Vill så gärna att varje ögonblick
tillsammans med dig, ska vara
fyllda av ljus och glädje

Harmonin jag känner när du är
nära, ett underbart tillstånd jag
vill ska stanna kvar hos mig

Livet har lärt mig, att aldrig ta
något för givet, den kärlek jag
känner för dig känns så naturlig
så underbar

Jag kan hoppas att jag lärt mig
något av alla misstag, att jag blivit
visare kan se och förstå, när det
är rätt eller fel

Du ger mig kraft du ger mig mod
att kunna leva som jag gör, att
få vara den jag är, det har du
låtit mig förstå, jag duger för den
jag är

Jag älskar dig för den du är, ärlig
naturlig i ditt sätt vara, du har fått
mig att känna glädje lycka

Livet är inte bara svarta tankar
det är så mycket mer,det vet jag
nu när kärleken drabbat mig, nu
får inget mer göra mig illa

Jag älskar dig, jag som trodde
kärleken inte var ämnad för mig

anits 2 augusti 2009







Fri vers av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-02 00:29



Bookmark and Share


  friheten
Underbar srkiven!
2008-08-02

  Fånga dagen
Upp över öronen kär :)
Du förtjänar mer än du anar
2008-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Kan man någonsin förtjäna kärlek?
Om man kan det, är det då kärlek?
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP