Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur i helvete

Hur kan jag sakna någon
som gjort mig så illa

Hur kan jag älska
en självupptagen idiot?

Hur kan sorgen ta över
hela min kropp?

Hur kunde jag gå på
ditt manipulativa sätt?

Hur i helvete är min hjärna
funtad?

För du är ingen snäll människa
Du ska leva med din spegel

För du är den enda du kan älska




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-02 06:51



Bookmark and Share


  aol
fy fan han gömde sej bakom en mask
2008-08-02

    Bodil Sandberg
Argt och befriande detta..befriande i sin raka ton ur befängdheten och frustrationerna..hur i helvete!!!!!!!!!!??????????applåder!!!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt