Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stop!

Stop!
hur jag går
mot dig, men mörkret
är det enda jag kan se

Nu händer det... nu
som en kraft från
insidan
Kan jag verkligen få dig att springa?

Jagad, men snälla
stanna
här och nu vill jag vara

Att knappt andas eller till och med
vara blind, spelar ingen roll
- bara det sker i din famn -

Vill jag verkligen överleva dagen?
det faller på
ifall din blick vilar i mina ögon
istället för att planlöst
resa omkring
- förgyllda monster och
fallna löv
verkar intressera dig mer -

Stop!
tryck huden
så hårt du vågar
förnuftet har som alltid aldrig
varit min sak, och det svider
att inte våga yppa ett endaste ord,
när blå kristall
ser igenom allt det veka

Ett ögonblick och jag
förvandlas till en kriminell
det är bara du som kan
sätta stop






Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-02 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon